Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@04:06:40 GMT

سنگینی زباله شهرهای دیگر گیلان بر دوش سراوان رشت

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۵۱۹۱

سنگینی زباله شهرهای دیگر گیلان بر دوش سراوان رشت

ایسنا/گیلان شهردار رشت گفت: جایگاه دفن زباله سراوان جور زباله برخی از شهرهای گیلان را به دوش می کشد.

امیرحسین علوی شهردار رشت در جلسه مدیریت پسماند گیلان که در سالن الغدیر استانداری استان برگزار شد، اظهار کرد: برای تفکیک از مبدا در شهر رشت، قرارداد با سرمایه گذار انجام شده است اما در اجرای کیف پول الکترونیکی وقفه ای ایجاد شده بود که رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا ده روز آینده کیف پول الکترونیکی رشت راه اندازی خواهد شد و به این ترتیب شاهد افزایش حجم تفکیک زباله از مبدا در رشت خواهیم بود.

میزان تفکیک زباله در رشت مورد رضایت نیست

علوی ادامه داد: میزان زباله ای که در رشت در حال حاضر تفکیک می شود مورد رضایت ما نیست و برنامه ریزی هایی در حال انجام است تا به اهداف مورد نظر نزدیک تر شویم.

شهرداری رشت خاطرنشان کرد: با پیگیری های شهرداری رشت و مدیریت پسماند استان و معاونت امور عمرانی استانداری، دو خط جدید در واحد کود آلی رشت تخلیه شده و نصب این دستگاه ها به زودی انجام می شود.

وی با بیان اینکه اقداماتی در حال انجام است تا راندمان  کار را افزایش دهیم، افزود: قول های مساعدی در مورد فاضلاب شهری نیز داده شده است و امیدواریم در بودجه ۱۴۰۱ عدد قابل توجهی را برای این بخش  کسب کنیم.

رشت حتی از رودسر هم زباله دریافت می کند

شهردار رشت ادامه داد: رشت از برخی شهرهای استان حتی از رودسر هم زباله دریافت می کند که بهترین راهکار برون رفت از این مساله این است که هر چه سریعتر زباله سوز راه بیفتد.

علوی گفت: با راه اندازی زباله سوز ۱۱۰۰ تن زباله در رشت مدیریت خواهد شد و تحقق آن منوط به جذب اعتبارات زباله سوز است که مقدار نیاز مالی آن ۱۴۰۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سراوان زباله سوز پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح با روش محققان دانشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، نتایج این پژوهش که در قالب پایان‌نامه دکترای محمد کریمی فیروزجایی با عنوان «ارائه روشی جهت بهبود همزمان توان تفکیک مکانی و دقت دمای سطح زمین بدست آمده از تصاویر حرارتی ماهواره‌ای» در گروه سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه تهران و با راهنمایی مجید کیاورز و سید کاظم علوی پناه انجام شده است، در یکی از معتبرترین مجلات بین‌المللی به نام Remote sensing of Environment با ضریب تأثیر ۵/۱۳ به چاپ رسید.

کاظم علوی‌پناه، استاد دانشگاه تهران و برنده نشان عالی دانش دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکی از استادان راهنمای این رساله دکتری بوده است، درباره اهمیت تحقیق انجام شده، گفت: «دمای سطح زمین یک پارامتر فیزیکی است که به دلیل نشان دادن میزان تشعشعات ساطع شده از سطح زمین و تبادل انرژی بین سطح زمین و اتمسفر، از اهمیت بالایی برخوردار است. در دهه‌های اخیر با توسعه علم سنجش از دور حرارتی، محاسبه دمای سطح برای یک منطقه وسیع، با توان تفکیک مکانی-زمانی مختلف امکان‌پذیر شده است. دمای سطح به دست آمده از سنجنده‌های حرارتی ماهواره‌ای در توان‌های تفکیک مکانی و زمانی مختلف، از اهمیت بالایی در مطالعات متعدد از جمله بررسی منابع زمینی و زیرزمینی، پایش پدیده‌های محیطی، کیفیت هوا، بیلان انرژی، ساختار زمین‌شناسی، هواشناسی و اقلیمی، موضوعات و چالش‌های شهری همچون کیفیت محیط شهری، شدت جزیره حرارتی، اینرسی حرارتی و آسایش حرارتی، تغییرات اکوسیستم، مدیریت منابع آب، کشاورزی، هیدرولوژی، رطوبت سطح و تبخیر و تعرق، شناسایی پدیده‌های مختلف و اقیانوس‌شناسی برخوردار است.»

استاد تمام دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران گفت: استفاده از دمای سطح بدست آمده از تصاویر حرارتی ماهواره‌ای در کاربردهای مختلف، با چالش‌های مهمی همراه است. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، توان تفکیک مکانی این داده‌ها و اطلاعات است. در بسیاری از کاربردهای شهری و محیطی، به دمای سطح با توان تفکیک مکانی بالا نیاز است که در دسترس نمی‌باشد.

دارنده نشان عالی دانش دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: با توجه به اهمیت موضوع، محمد کریمی فیروزجایی در رساله دکتری خود با عنوان «ارائه روشی جهت بهبود همزمان توان تفکیک مکانی و دقت دمای سطح زمین بدست آمده از تصاویر حرارتی ماهواره‌ای» در گروه سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه تهران با نظارت دکتر مجید کیاورز و اینجانب به این چالش پرداخته است.

عضو هیأت علمی دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران گفت: این گروه تحقیقاتی در این رساله، جهت‌های تحقیقاتی جدید باز کرده و الگوریتم‌های نوینی برای بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح بدست آمده از تصاویر ماهواره‌ای توسعه دادند که دقت و کارایی بالاتری نسبت به مدل‌های موجود و مرسوم دارند. این الگوریتم، می‌تواند در حل بسیاری از چالش‌های موجود در محیط‌های طبیعی و شهری مرتبط با حرارت مفید و مؤثر باشد.

کد خبر 6099295

دیگر خبرها

  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • حدادی: خیزش دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین پیام سنگینی برای نظام سلطه دارد
  • بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح با روش محققان دانشگاه تهران
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • برای استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز جرایم سنگینی تا بیش از ۱۰۰ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه